Om os

Vi er en lille hyggelig grundejerforening på 62 parceller beliggende syd for Helsinge, tæt på Ammendrup.

Lidt historie

Sidst i 1960’erne blev det besluttet at udvide Helsinge som syd.  Trafikalt blev Kildevejen forlænget helt til Vejby og Tisvilde, Rundinsvej forlænget til Ammendrup og Ammendrupvejen skåret over og gjort blind.

Nye boligområder blev til: Byholmvej og Hestehaven udstykket og i forbindelse med en boligudstilling i Frederiksborghallen blev der opført en hel del prøveboliger ved Pinusvej.

Sidst i 1970’erne blev Kirkebådsgård købt af Helsinge kommune og nedrevet.  Arealet blev udstykket og Ammendrupvej forlænget parallelt med Kildevej og en ny vej opstod,  Kirkebådsvej.

Grundejerforeningen blev stiftet d.  25. marts 1980, men havde en meget sløv start, grundet kartoffelkur og den almindelige samfundsudvikling.  I flere år var udstykningen præget af tomme grunde og tomme huse.

Men langsomt blev alle grunde bebygget og der kom liv i alle husene. Efterhånden har kvarteret været præget af ”sølvbryllupskvarter”, men i de senere år har der været en del udskiftninger og flere og flere børnefamilier er kommet til og grundejerforeningens fremtid sikret.