Grundejerforeningen Kirkebådsgård

Netop tilføjet information

Der indkaldes til Generalforsamling for Kirkebådsgard, Tirsdag den 24. marts 2020 kl. 19.00 i Helsingehallen mødelokale 2. Se mere under Aktuelt.

Info omkring Fiber udrulning af GigaBit

Som mange af jer sikkert ved, havde GigaBit et infomøde mandag den 24. juni 2019 kl. 19.00 i Helsinge Hallerne. Her kunne vi høre om det projekt de havde planer om at udrulle, hvis der var tilslutning nok. Fristen for tilmeldingen var 1. juli 2019. Og resultatet var, at der lige netop var nok tilmeldte til, at de ville igangsætte planlægning og udrulningen i to områder i Helsinge.

Den 30. januar 2020, modtog vi der havde tilmeldt os udrulningen, så en mail om at ting ikke altid går som man ønsker. GigaBit’s udmelding var, at markedet for fibernet eksploderede. Det er jo både godt, men også skidt, for det er gået ud over vores projekt i Helsinge, som grundet mangel på arbejdskraft til projektet (og sikkert en del andre årsager), så er vores projekt blevet forsinket. Vi blev til infomødet ‘lovet’ at vi ville være online inden november 2020. Som det ser ud nu, bliver det først til marts 2021 vi er online.

Men det er ikke helt kommet som en overraskelse, for vi har mulighed for at følge projektet på Facebook (https://www.facebook.com/groups/721400661610389/). Her har der været en del udtalelser, der kan tolkes som negative, men det er jo set før, at projekter er blevet forsinket, så mon ikke det nok skal gå.

Claus Rasmussen (K44)